Evenementen

Enkele weken geleden hebben wij u al gemeld dat op 2 april de Algemene Ledenvergadering van het BPM-Forum plaats vindt. Deze zal traditie getrouw gevolgd worden door een kookcafé bij Het Nut in Beesd. Aanmelden kan nog op onze website www.bpm-forum.org
Ook deelname aan het iPoort evenement “Decentralisaties en de betekenis voor de waardeketen & informatievoorziening decentrale en centrale overheid” welke op 8 april in Den Haag plaats vindt is nog mogelijk. Meer informatie hierover vindt u op www.ipoort.nl

Maar er is meer! Op 24 april is er een bijeenkomst van de Special Interest Group Process Mining van het Ngi-NgN en de HU Business School waar ook leden van het BPM-Forum welkom zijn. Meer hierover komt in onze volgende nieuwsbrief maar noteert u deze datum alvast in uw agenda.

Als laatste willen wij u attent maken op de Europese BPM conferentie die dit jaar van 16-18 juni in London plaats vindt. Dit is het grootste professionele BPM congres van Europa en heeft meer dan 50 verschillende sessies in 2 tracks over BPM en 2 tracks over Enterprise Architectuur. Hiermee is dit dus de plek om je te laten bijpraten over de ontwikkelingen in het BPM en EA domein.

De focus in de sessies ligt op case studies door eindgebruikers organisaties vanuit heel Europa. Wil je deelnemen en gebruik maken van de 15% korting voor BPM-Forum leden geef dan tijdens de registratie de kortingscode BPMF15 op.

Hopelijk kunnen wij u op een van deze evenementen tegemoet zien.